PDF Export

Základy sommelierství, vína a vinařství ČR

Základy sommelierství, vína a vinařství ČR je nejnavštěvovanějším kurzem Vinařského Institutu a po jeho absolvování získáte základní přehled v oblasti vína a vinné kultury. Jedná se o intenzivní celodenní kurz (9.00–18.00 hod.) vinařství pod vedením některého z tuzemských špičkových sommelierů.Základy sommelierství, vína a vinařství ČR je nejnavštěvovanějším kurzem Vinařského Institutu a po jeho absolvování získáte základní přehled v oblasti vína a vinné kultury. Jedná se o intenzivní celodenní kurz vinařství pod vedením některého ze špičkových sommelierů, kde se naučíte vše o degustaci a servisu vína, zjistíte jak snoubit víno s pokrmy i jak poznat vady a nedostatky vína. Dozvíte se, jak se třídí vína v České republice a jaké jsou přesně funkce sommeliera, samozřejmě vše včetně praktických ukázek. Kurz je současně vstupenkou do světa vína pro ty, kteří se rozhodnou dále studovat a dosáhnout až k CERTIFIKATU SOMMELIERA.

Start: 2.02.2019

E-mail: pavel.uretslegr@vinarskyinstitut_cz

Web: https://www.vinarskyinstitut.cz/otevrene-sommelierske-kurzy/zaklady-sommelierstvi-vina-a-vinarstvi-v-cr

Phone: 725424423

GPS: N 48° 54′ 15″ E 16° 48′ 51″

Place: Penzion André, Pod břehy 565

Organizator: Vinařský Institut s.r.o. / Pavel Uretšlégr

Go to article